Εκθεσιακοί Χώροι & Χώροι Συνεδρίων

banner image

Μάστορας Lift
Ενοικιάσεις Ανυψωτικών Μηχανημάτων & Κλαρκ, Φορτοεκφορτώσεις | Γλυκά Νερά, Αττική


 

Εκθεσιακοί Χώροι & Χώροι Συνεδρίων

Ο τρόπος που λειτουργούμε σε κάθε Εκθεσιακό χώρο είναι ο ακόλουθος:

Καταρχάς ο Διοργανωτής μας καλεί και μας υποδεικνύει το πλάνο του εκθεσιακού χώρου και μας ενημερώνει για το είδος των μηχανημάτων που πρόκειται να εγκατασταθούν ώστε σε περίπτωση που τα μηχανήματα είναι μεγάλου όγκου ή βάρους να ληφθεί έγκαιρα μέριμνα ώστε να τοποθετηθούν πρώτα. Ακόμη κι αν δεν μας δώσει οδηγίες ο Διοργανωτής παίρνουμε από μόνοι μας την πρωτοβουλία να ενημερωθούμε για όλα τα παραπάνω.

Στη συνέχεια διενεργούμε επί τόπου αυτοψία του χώρου ώστε να δούμε τυχόν ιδιαίτερα ή επικίνδυνα σημεία για τα οποία πρέπει να γίνουν διαφορετικοί χειρισμοί και τα οποία οι χειριστές πρέπει να γνωρίζουν προσεκτικά.

Φροντίζουμε όλες αυτές οι ενημερώσεις να έχουν ολοκληρωθεί περίπου 15 ημέρες πριν από τη διοργάνωση ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για τυχόν αλλαγές.

Κατά το στήσιμο και την αποξήλωση της διοργάνωσης και με βάση τις απαιτήσεις του Διοργανωτή χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα ανυψωτικά φροντίζοντας πάντα να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα ή καθυστέρηση. Η ακολουθούμενη τακτική είναι να υπάρχει πάντα ένα ανυψωτικό μηχάνημα σε κάθε είσοδο του Εκθεσιακού χώρου το οποίο να μπορεί όμως να μετακινείται όπου υπάρχει ανάγκη.

Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε και συστήματα επικοινωνίας με CB για αποτελεσματικότερη συνεννόηση και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει υπεύθυνος ο οποίος επιβλέπει και δίνει λύσεις σε τυχόν προβλήματα ή απαιτήσεις των εκθετών, που ανακύπτουν στη πορεία.

Στη περίπτωση που απαιτηθούν επί πλέον ανυψωτικά μηχανήματα έχουμε τη δυνατότητα, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με δικά μας μεταφορικά μέσα να ανταποκριθούμε στο αίτημα.

Επίσης για κάποια μηχανήματα που δεν μπορούν να μετακινηθούν με τα ανυψωτικά διαθέτουμε ειδικά εργαλεία με τα οποία τα «ολισθαίνουμε» στη θέση για την οποία προορίζεται.

Για όλα τα παραπάνω εγγύηση αποτελεί η φιλοσοφία και η διαδρομή του ιδιοκτήτη της εταιρείας Κώστα Μάστορα που προσφέρει ανελλιπώς τέτοιους είδους υπηρεσίες επί τρεις δεκαετίες.

 


Προσφέρουμε ενοικιασεις κλαρκ, ενοικιασεις γερανων, ενοικιασεις γερανογεφυρων, ενοικιασεις ανυψωτικων μηχανηματων, φορτοεκφορτωσεις, μεταφορες με παλετοφορα, ανυψωση και μετακινηση αντικειμενων, μεταφορα ανυψωτικων μηχανηματων στην Αθηνα Αττικη Γλυκα Νερα

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξηπυρετήσουμε,
ΜΑΣΤΟΡΑΣ LIFT